Facilități & tarife

Facilități Casa Cristian

Bun venit la pensiunea noastră, locul unde confortul și facilitățile moderne se îmbină perfect cu farmecul natural al peisajelor muntoase. Ne dorim ca oaspeții noștri să aibă parte de o experiență unică și relaxantă, astfel că am pregătit o gamă variată de facilități atât în unitate, cât și în fiecare cameră.

Facilități unitate:

Camerele noastre vă întâmpină cu o gamă variată de facilități menite să vă ofere o experiență deosebită și confortul dorit în timpul sejurului dumneavoastră. Fiecare cameră este atent amenajată și dotată cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă.

Facilități camere:

La noi, confortul și satisfacția dumneavoastră sunt prioritare, așa că ne-am asigurat că fiecare cameră dispune de facilități de calitate, pentru a vă face șederea cât mai plăcută și memorabilă. Indiferent de preferințe, suntem convinși că veți găsi în camerele noastre un adevărat refugiu în mijlocul frumuseții muntelui și a naturii sălbatice. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de ospitalitatea noastră și de facilitățile pe care le-am pregătit special pentru dumneavoastră!