DESPRE NOI

Despre Casa Cristian

În mijlocul peisajului fermecător al munților, departe de agitația urbană, pensiunea noastră vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Având o capacitate de 5 camere și un living spațios, putem găzdui confortabil până la 10 adulți și 5 copii, asigurându-vă astfel că întreaga familie sau grupul de prieteni va beneficia de intimitate și confort.

Fiecare cameră este un mic sanctuar al relaxării, fiind dotată cu baie proprie pentru a vă oferi tot confortul de care aveți nevoie. De asemenea, camerele sunt complet utilate, astfel încât veți avea la dispoziție tot ceea ce vă trebuie pentru a vă simți ca acasă în timpul șederii.

Pentru cei care călătoresc cu autoturismul, punem la dispoziție locuri de parcare sigure, astfel încât să vă puteți relaxa fără grija mașinii dumneavoastră.

Doritorii de aventură și natură vor fi încântați să afle că pensiunea noastră se află într-o zonă excelentă pentru plimbări pe munte. Peisajele uimitoare și traseele fascinante vă vor purta într-o călătorie prin frumusețile naturii sălbatice.

Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv de a petrece timpul liber, vă invităm să vă încercați abilitățile la biliard, un joc captivant ce poate aduce amuzament pentru întreaga familie sau grupul de prieteni.

În curtea noastră, vă așteaptă un foișor amenajat cu gust, unde puteți savura o ceașcă de cafea sau o carte bună, bucurându-vă de răcoarea și frumusețea naturii înconjurătoare.

După o zi plină de activități, nimic nu se compară cu o sesiune de relaxare în ciubărul nostru, unde vă puteți bucura de momente de liniște și odihnă, alături de cei dragi.

Doritorii de a petrece timp în aer liber și de a se bucura de un prânz sau cină în natură, vor găsi la pensiunea noastră un grătar și ceaun, gata să fie puse în folosință. Aici, veți putea pregăti delicii culinare într-un cadru idilic, adăugând o notă specială vacanței dumneavoastră.

Vă iubim animăluțele de companie la fel de mult ca și pe dumneavoastră, astfel că sunteți mai mult decât bineveniți să aduceți cu voi și prietenii necuvântători.

Copiii sunt foarte importanți pentru noi, așa că am amenajat un spațiu special de joacă unde aceștia se pot distra în voie și pot crea amintiri prețioase alături de noii lor prieteni de vacanță.

În plus, avem o terasă frumoasă, unde puteți petrece momente relaxante în aer liber, bucurându-vă de soare și de aerul curat al munților.

 

Pensiunea noastră vă așteaptă cu toate aceste facilități pentru a vă oferi o ședere de vis în mijlocul naturii. Fiind locul perfect pentru a vă relaxa, a vă reconecta cu cei dragi și a vă bucura de frumusețea autentică a peisajelor montane, suntem convinși că veți pleca de la noi cu amintiri de neuitat. Vă așteptăm cu brațele deschise!

FORMULAR DE CONTACT

    Informații de contact

    TELEFON:

    0741 948 173

    ADRESA

    com. Panaci, sat Păltiniș, șoseaua Principală, nr. 26A, jud. Suceava